Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Kas, köpü, kaptár...
#72781

dokumentum

Borsod megye északi részén néhány helyen még megtalálhatók a régi méhészet ősi eszközei, szokásai. Ezekről és idős méhészekről szól a film.

Rendező: Rácz Gábor

W. A. Mozart: Kis éji zene Kv 525
#72782

zenés

A koncertfelvétel a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében készült.Közreműködik a Nicolaus Esterházy Simfonia. Vezényel: Drahos Béla.

Rendező: Apró Attila

Naponta két vonat (Naponta két vonat)
#72783

játékfilm

Maxim Gorkij Unalmukban című novellájának televíziós változata. A történet a cári Oroszországban egy állomáson játszódik, ahol a legnagyobb eseménynek a naponta áthaladó két... több»

Rendező: Gaál István

#72784

NA Impervious  (2015)

rövidfilm

Az Impervious című horrorfilm főszereplője, Katie a közelmúltban költözött új házába. A pincében rátalál egy olyan család fotójára, akik korábban a házban laktak, azonban... több»

Rendező: Al Hallak

Szereplők: Daneah Underwood

#72785

dráma | vígjáték

Amikor Ben fia úgy dönt, hogy ezentúl lányként fog élni, Ben világa a feje tetejére áll, és a családjával való kapcsolata is komoly próbatétel elé kerül.

Rendező: Hüseyin Tabak

Szereplők: Florian David Fitz

A kollégium végnapjai
#72786

dokumentum

A film az Eötvös Kollégium 1945-50 közötti időszakát, a nagyhírű intézmény elsorvasztását és bezárását mutatja be. Tisztelgés Keresztury Dezső, a kollégium tanári kara,... több»

Metalhead
#72787

NA Metalhead  (2018)

dráma

A film története szerint egy heavy metal dobos elveszíti a hallását, így kénytelen alkalmazkodni egy néma világhoz. több»

Hamlet
#72788

dráma | vígjáték

A „Hamlet” legújabb értelmezésében a címszereplőt apja szelleme kísérti. London elitjéből a városi földalattiba, a hindu templomokból a hajléktalanok sátorvárosaiba költözik.... több»

Itália és 1956
#72789

dokumentum

Olaszországban harminc városban neveztek el utcákat és tereket az 1956-os mártírokról. Filmünkben olaszokat és Itáliába emigrált magyarokat kérdeztünk emlékeikről. Elhangzik... több»

Rendező: Uhrin Tamás

#72790

dráma | krimi | rövidfilm | vígjáték

Egy csődbe ment férfi képtelen kifizetni az adósságát, és megpróbálja elhagyni az országot, de úgy dönt, hogy előtte még megszöktet egy szexrabszolgaként dolgoztatott masszőzt.

#72791

thriller

A film története szerint négy idegen jelentkezik egy programba, amely tudomásuk szerint a betegségük gyógymódját kutatja. A kísérletre egy régi rádióállomáson kerül sor, ahol arra... több»

Mese az elveszett bárókról
#72792

dokumentum

Valahol egy dunántúli kis faluban él egy testvérpár, akik bárónak születtek, s most fizikai munkából élnek. A filmből az ő történetüket ismerhetjük meg.

Rendező: Miklauzic Bence

#72793

sportfilm

Öt kanadai srác elhatározza, hogy szülővárosukat maguk mögött hagyva korcsolyáikon eljutnak New Yorkban az Ontario-tó befagyott vizén az év leghidegebb napján. több»

IBM and the Holocaust
#72794

dráma

Egy film arról, hogy hogyan dolgozott össze az IBM a németekkel a második világháború alatt. több»

#72795

dokumentum

Egy egész estét dokumentumfilm a kultikus Stephen King: Az forgatásáról és a Tim Curry által alakított bohócról, Pennywise-ról. több»

Suszteráj
#72796

NA Suszteráj  (1996)

dokumentum

A mesterség bemutatása.

Rendező: Kalamár György

Alcatraz – Hajsza az igazság után
#72797

thriller

Több, mint 50 évvel azután, hogy három rab megszökött a világ legjobban őrzött börtönéből, az Alcatrazból, a rokonok és az egykori nyomozók családi titkok felfedésével... több»

#72798

NA The Silence  (2019)

dráma

Netflix

A film egy különleges képességekkel megáldott fiatal detektív történetét meséli el, aki az első világháború után adottságaival a Scotland Yardot segítette rejtélyes gyilkossági... több»

#72799

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»

#72800

91 Gladiátor  (2000)

(77) (44)

akció | dráma | kaland

Netflix

Maximus (Russell Crowe) közkedvelt és jónevű római katona, aki az idős uralkodó, Marcus Aurelius bizalmát is élvezi. Ám ezt Marcus Aurelius féltékeny és őrült fia, Commodus nem... több»

A történet átlagos, de a díszletek és a karakterek, valamint a színészi játékok első rangúak, a jellegzetes római hangulat is meg van,vagyis egy viszonylag korhű, feszült, izgalmas dráma, Ridley Scott minőségben.