Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#77201

66 Feltámadás  (1980)

(2)

dráma | fantasy

Edna vásárol egy sportkocsit férje születésnapjára. Miután kipróbálták az autót, súlyos balesetet szenvednek; Joe meghal, Ednát pedig életveszélyes sérülésekkel szállítják... több»

Régi és még eredeti megvalósítás. Na néha kell egy-egy ilyen film is. Nem mondod rá, hogy hú de isteni alkotás de mégse húzza le az ember egyből, hogy most ez förmedvény. Összességében ez egy szerethetően átlagos film.
#77202

70 Kumaré  (2011)

(2)

dokumentum

Egy dokumentumfilm egy férfiról, aki egy bölcs indiai Guru-nak adja ki magát, és követőket szerez Arizonaban. A növekvő népszerűsége miatt azonban követőei előtt fel kell fednie a... több»

Rendező: Vikram Gandhi

Szereplők: Vikram Gandhi, Toby, Greg, Molly, Kimberley

Na, nekem erről a Borat jutott eszembe egyből. Erős fenntartással néztem a filmet, mivel szerintem a rejtett mondanivalója mégiscsak az, hogy milyen könnyű becsapni az embereket, manipulálni és kimosni az agyukat. Zseniális.
#77203

dráma

Elizabeth Hunter váratlanul agyvérzést szenved Sydney külvárosában. Fia és lánya, akik már jó ideje külföldön élnek, azonnal hazatérnek a hír hallatára, és összehívják a... több»

Zseniális színészi teljesítményeket láthattam, köszönöm ezt az élményt, az viszont eléggé keserű szájízt hagyott nálam, hogy eléggé zsúfolt lett a történet. Talán érdemes lett volna egy minisorozatban megvalósítani az egészet.
#77204

akció | horror | vígjáték

Abraham Lincoln megtudja, hogy egy fenyegetés a múltjából visszatért, azzal fenyegetve, hogy a nemzetet darabokra tépje. Elutazik az ellenséges vonalak mögé, itt szembesül azzal, hogy az... több»

Ez egy nagyon furcsa film. Különböző érzések is kavarogtak bennem a nézése közben. Végül is egy szórakoztató délutáni filmnek elmenne, ha elvonatkoztatunk a történelmi tárgytól, de mégis vannak benne részek, amelyeket nem lehet hova tenni, és helyenként vannak benne unalmas... több»
#77205

dráma | romantikus | vígjáték

A San Francisco kínai negyedében élő férfi a hagyományokhoz híven visszatér Kínába, hogy feleséget válassszon magának. Menyasszonya alig várja, hogy részese lehessen az amerikai... több»

#77206

dráma

A rossz házasságban, erőszakos férjével élő várandós asszony, Bonnie Jackson öngyilkosságot kísérel meg, melynek következtében elveszti a gyermekét. A dühös férj, aki nem is... több»

#77207

72 Gyóntatószék  (1995)

(1)

dráma | misztikus | thriller

Drámai történet, amely két idősíkban játszódik. 1952-ben a várandós és hajadon Rachel szégyenérzettel telve munkát vállal az egyháznál, 1989-ben pedig Pierre édesapja... több»

Már elég sok időrendileg összekuszált filmet láttam, de ez túltesz mindegyiken. Akármennyire is díjakkal és elismerésekkel elárasztott alkotó Robert Lepage, nálam fölkerült a tiltólistára. Zagyva, számomra követhetetlen cselekmény, az ismertetések szerinti két idősík... több»
#77208

dráma

Egy 50-es, 60-as évekbeli brooklyni együttes egykori szólóénekese a fénykorukra emlékezik, és a visszatérést fontolgatja. Vince Pirelli volt a sikeres, doo-wop zenét játszó "Vinnie... több»

#77209

66 Pound  (1970)

fantasy | szatíra

A film 18 kutyáról szól, akik örökbefogadásra várnak. több»

#77210

dráma | fantasy | vígjáték

A Családi hálaadásünnep története Claudia életének alakulásáról szól. A munkamániás ügyvéd többet szeretne elérni a cégnél, ahol már hosszabb ideje dolgozik. Ezért a célért... több»

Ez nekem egészen kellemes volt. Annyira veszi magát komolyan a film, amennyire kell. Abszolút jó a téma, és remekül felépítettek a karakterek, az már csak egy kis plusz volt a számomra, hogy a humora is nagyszerű.
#77211

vígjáték

A három epizódból álló film (Az öt léggömbös ember, A csúcsidő, A szőke lány) három  szürreális párkapcsolat bemutatásával keserűen groteszk látleletet ad a modern... több»

#77212

49 Notre paradis  (2011)

(1)

dráma | krimi | romantikus

Sötét, veszélyes és erotikus történet két férfi szexmunkásról, akik Párizs szívében élnek. több»

Ambíciózus történet szerelemmel, de elég intrikával és izgalommal egy thrillerhez. Viszont amennyire ambíciózus, annyira kevésnek bizonyult. Izgatottan álltam neki, de sajnos nem teljesítette az elvárásokat.
#77213

dokumentum | dráma

A dokumentumfilm egy bántalmazott, félreértett és lelkileg, valamint mentálisan megkínzott fekete fiú rehabilitációjára koncentrál. több»

#77214

dráma

Egy japán család kísérteties rejtélyeit ismerhetjük meg. Egy bűncselekmény sorozat felfedi az eltitkolt családi igazságot.   több»

#77215

akció | vígjáték

Az Amerikai Egyesült Államok egyik legnagyobb elnökét, Franklin D. Rooseveltet megharapja egy vérfarkas, melynek következtében paralízist kap és tolószékbe kerül. Nem elégszik meg a... több»

#77216

dráma

Egy vakmerő kislány eddig élete során mindig is kedves és gondoskodó emberekkel volt körülvéve, ahogy azonban lassan felcseperedik az élet egyre szürkébbé és ridegebbé válik... több»

Szerintem nagyon kellemes film, amit bármikor meg lehet nézni, bár a történet a film második felében nem igazán kötött le. Minden esetre szerintem mindenképp érdemes.
#77217

76 Spin  (2005)

(1)

fantasy | rövidfilm | vígjáték

Egy titokzatos DJ-t küldenek a város forgalmas részéhez, hogy beavatkozzon azokba a láncreakciókba, melyek szerves részei az emberek életének. Az időpályák zavara azonban hatalmas... több»

Óriási poén ez az ötlet, miszerint egy lemezlovas képes befolyásolni a dolgok menetét. Én nem tudtam a létezéséről, amíg meg nem néztem Jamin Winans 2009-es "Ha nem jön az édes álom" című filmjét, ami szintén nagyon jó. Konkrétan az egyik fontos jelenetet ebből emelte át a... több»
#77218

68 Solamente nero  (1978)

(1) (1)

misztikus | thriller

Stefano fél. Stefano retteg. Stefano felkeresi testvérét azzal, hogy nyughatatlan lelkek zaklatják. Don Paulo atya is fél. Vajon mitől? A sötétben mindenki egyforma, vagy mégsem? több»

Antonio Bido nem rossz rendező. Hogy honnan gondolom? Megnéztem a filmet. Sajnos az élet elsodorta őt a rendezéstől, így csak három film elkészítése futotta, amiből kettő kőkemény giallo volt. Jelen filmünk forgatókönyvét is ő írta igaz, némi segítséggel. Marisa Andalóval,... több»
#77219

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy elvált pár tagjai váratlanul találkoznak egymással nászútjuk során, és újra fellobbantják szerelmüket. több»

#77220

dráma | életrajzi | romantikus

A filmdráma a kor két nagy tehetségű, sikeres és bálványozott egyéniségének végzetes találkozásáról - Edith Piaf énekesnő és Marcel Cerdan profi ökölvívó szerelméről és... több»