Ezek a Facebook-vélemények általában egy filmről:
1. komment:
"Mi ez a sz*r, semmit nem értettem belőle. 1/10."
2. komment:
"Életem filmje. 10/10."
Ez akkora kihívás, hogy be kell írnom: Életem filmje. 10/10.
Na jó, nem, de ez a film 7-8 pontot simán megér.
Nem értettétek, miről szól? Pedig ez nem a Full Metal Jacket, Donnie Darco.
Nem érted a háborút?
Sokszor azok sem, akik benne vannak, de még a történészek sem. Egyébként az ilyen dramaturgia tud hatásos lenni, lásd pl. Az ember gyermeke. Ahol megjelenik a politika, de a konkrét háborúban rohadtul nem érdekli már a katonákat.
Kevés volt a jellemábrázolás?
Ja, apukám, ez nem Trónok harca 56 résszel, ahol tudunk arra koncentrálni, hogy egy törpe mindenkit fikáz, de egyébként milyen mély lelke van. Én pont azt szerettem a mozifilmekben, hogy nincs elnyújtva a dialógus és az akció. 2 óra bőven elég, hogy saját fantáziával kitöltsd a világot.
Nem tetszett a vége?
Oké, ezt nem tudom védeni, a világmegmentő rész tényleg elüt a film 80%-tól. Egyébként "nincs ezzel a filmmel semmi baj".
Ezek a Facebook-vélemények általában egy filmről: 1. komment: "Mi ez a sz*r, semmit nem értettem belőle. 1/10." 2. komment: "Életem filmje. 10/10." Ez akkora kihívás, hogy be kell írnom: Életem filmje. 10/10. Na jó, nem, de ez a film 7-8 pontot simán megér. Nem értettétek, miről szól? Pedig ez nem a Full Metal Jacket, Donnie Darco. Nem érted a háborút? Sokszor azok sem, akik benne vannak, de még a történészek sem. Egyébként az ilyen dramaturgia tud hatásos lenni, lásd pl. Az ember gyermeke. Ahol megjelenik a politika, de a konkrét háborúban rohadtul nem érdekli már a katonákat. Kevés volt a jellemábrázolás? Ja, apukám, ez nem Trónok harca 56 résszel, ahol tudunk arra koncentrálni, hogy egy törpe mindenkit fikáz, de egyébként milyen mély lelke van. Én pont azt szerettem a mozifilmekben, hogy nincs elnyújtva a dialógus és az akció. 2 óra bőven elég, hogy saját fantáziával kitöltsd a világot. Nem tetszett a vége? Oké, ezt nem tudom védeni, a világmegmentő rész tényleg elüt a film 80%-tól. Egyébként "nincs ezzel a filmmel semmi baj".