Vélemény:

67 Az utazás

(2021)

Az utazás

Kittikee   2024.10.27 19:51
0

Újfent előszedtem a napokban ezt a szaftos morbid filmecskét, mert annak idején elnyerte a tetszési indexemet, még ha néhol gyomorforgatóan undi is jeleneteiben. Tarantino vérben tocsogó filmjei se kutyák, de ezzzz??!!! Na de... legfőképp a férfi „hős”, aki miatt újranéztem, mert ugyan nem sorolható a nagy sztárok közé (soha nem is lesz 1 lapon velük), de én imádom... na jóó... rohadtul a zsánerem Aksel Hennie. Noomi sajna nem sorolható a kedvenceim palettájára, de ennek ellenére jó színésznőnek tartom, mert sokszínű a hölgy, de valamiért kiver tőle a víz, ha meglátom... Van ez így (és nem csak vele). De visszakanyarodván a filmre... A szaftos akciódús jelenetek mellett szanaszéjjel röhögtem magam némely jeleneteken, legfőképp Aksel szerencsétlenkedésein. Amennyire kemény „asszonygyilkos” akart lenni, mégis a másik fél viszonyult keményebb „pucának”, még akkor is, amikor megjelent a „sittes csorda”. Szóval 1 szónak is 100 a vége... Imádom múvi, imádom Akselt... a Mentőexpedícióban is, és a Sisuban alakított negatív hőseként is. Várom a további új filmjeit is.