Végre egy korrekt slasher, ami nem remake, nem folytatás, nem reboot, nem requel! Tényleg arra az Eli Rothra kellett várnunk, aki alig készít nézhető filmet?
Ütős gore és kellemes fekete humor jellemzi, a tempó viszont nem az igazi, faraghattak volna még a 106 perces játékidőből.
A tinik szövege elég fura volt, de lehet, én vagyok már öreg ehhez, igazából annyiszor írtam ezt már le, hogy valószínű, így van. Viszont valahogy mégis viccesen voltak furák a dumák, na meg az egyik szereplő neve bármilyen jelenetet komikussá tudott tenni, úgy hívták ugyanis, hogy Hurka.
Az eredeti kamutrailer legtöbb ikonikus jelenete itt is tiszteletét teszi, ami egyrészt jó pont, másrészt kicsit kiszámíthatóvá teszi olykor a filmet. Viszont valahogy folyton azt éreztem emiatt, hogy easter egget látok a vásznon, tök fura volt, de nem panaszképp írom.
Felőlem jöhet a folytatás, remélem, azt kicsit feszesebbre készítik, és még kevésbé veszik komolyan.
Kedvenc részem az eleje volt, ahol Black Friday tömegnek álcáztak egy zombiapokalipszist, zseniális volt! Kár, hogy nem ezt a szintet hozta később a film.
Végre egy korrekt slasher, ami nem remake, nem folytatás, nem reboot, nem requel! Tényleg arra az Eli Rothra kellett várnunk, aki alig készít nézhető filmet? Ütős gore és kellemes fekete humor jellemzi, a tempó viszont nem az igazi, faraghattak volna még a 106 perces játékidőből. A tinik szövege elég fura volt, de lehet, én vagyok már öreg ehhez, igazából annyiszor írtam ezt már le, hogy valószínű, így van. Viszont valahogy mégis viccesen voltak furák a dumák, na meg az egyik szereplő neve bármilyen jelenetet komikussá tudott tenni, úgy hívták ugyanis, hogy Hurka. Az eredeti kamutrailer legtöbb ikonikus jelenete itt is tiszteletét teszi, ami egyrészt jó pont, másrészt kicsit kiszámíthatóvá teszi olykor a filmet. Viszont valahogy folyton azt éreztem emiatt, hogy easter egget látok a vásznon, tök fura volt, de nem panaszképp írom. Felőlem jöhet a folytatás, remélem, azt kicsit feszesebbre készítik, és még kevésbé veszik komolyan. Kedvenc részem az eleje volt, ahol Black Friday tömegnek álcáztak egy zombiapokalipszist, zseniális volt! Kár, hogy nem ezt a szintet hozta később a film.