Vélemény:

61 A majom

(2025)

10/3

Br623   2025.03.04 11:56
1

Erről a filmről olyan jó kritikákat olvastam, hogy az Azra és a Szörnyecskékre hajazó történet, hozva a nyolcvanas évek horrorjainak szintjét, tele horroros utalásokkal és nagyon jó véres jelenetekkel, de mégis vicces. Na hát jól elvittek az erdőbe a kedves kritikusok. Ami igaz belőle, az a nyolcvanas évekbeli hangulat. Ez tetszett, no meg Teo James helyes pofikája. De a történet olyan lassú, a trancsíros, véres, testrészekkel teli jelenetek viccesek, de én kínomban nevettem, nem azért, mert tetszett. Arra számítottam, hogy olyan Tarantino-féle véres jeleneteket kapok, de persze naiv voltam. Az elején láthatjuk Adam Scottot, jól kezdődik a film, de utána nem is tudjuk meg, hogy mi történt vele. Nem tudjuk meg, hogy hogyan került vissza a majom a fiúkhoz. Ezzel egy űrt, lyukat hagy a rendező a történetben. Elijah Wood is kap egy rövid szerepet, de vártam volna, hogy neki is jusson még valami. Összességében nekem nem tetszett, és olyanoknak ajánlanám, akik jobban szeretik ezt a műfajt. De nem horror, nem ijesztő, ellenben megmutatja a hullákat, véres maradványokat.