Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#15061

69 Sam, a tűzoltó  (1987)

(1)

animáció | családi

Netflix

Sam, a bátor tűzoltó lelkesen és szeretettel végzi munkáját. Csapatával veszélyes tűzesetek, barlangi, hegyi mentések alkalmával mindig a legjobb formáját hozza és segít a... több»

Tudom, hogy manapság nagy szám a kicsik körében, de az én időmben, mikor ment pl. a "Dragon Ball Z, Pokémon, vagy az eredeti Cartoon Network, vagy a Jetix, ezt a mesét nem nézte volna senki, sőt még csak nem is emlékeznének rá, hogy volt egy ilyen gyagyi, eseménytelen, nulla... több»
#15062

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | rövidfilm | sci-fi | vígjáték

A világokat mindig fenyegeti valami, ezért szüntelen védelemre van szüksége. A szuperhősök, Pókember, Loki, Thor, Amerika Kapitány és a többiek Vasember vezetésével összefognak,... több»

Talán a legviccesebb Lego Marvel rövidfilm, ha a többit ki is hagytad eddig, ezt meleg szívvel tudom ajánlani. Nem fog csalódást okozni!
#15063

akció

Josh Engel, az ismert harcművészeti oktató egy túszdráma kellős közepébe cseppen. A túszokat fogva tartó bűnözők hatalmas összegű váltságdíjat kérnek foglyaikért cserébe.... több»

#15064

dráma | életrajzi | romantikus

Az izgalmas krimisorozat története a második világháború idején játszódik. Főhőse Ian Fleming, aki háborús hős apja és minden téren sikeres bátyja árnyékában éli kicsapongó... több»

A James Bond-széria írójának élete korai szakaszáról szóló, négy részből álló minisorozata. Míg más írók elméjüket engedik szárnyalni, amikor valami nagy dobásra készülnek, neki ez könnyebben ment, elég volt a Királyi Haditengerészet hírszerzésében, valamint az italok... több»
Owen Marshall, Counselor at Law
#15065

dráma

Egy kaliforniai kisvárosban Owen Marshall ügyvéd és fiatal asszisztensei a vádlottak iránt tanúsított óriási együttérzéssel védik az ügyfeleket. több»

#15066

71 Hard Times  (1994)

dráma

Charles Dickens Nehéz idők című regényének adaptációjában Thomas Gradgrind, a gazdag kereskedő gyermekeit kizárólag a rideg tényekre tanítja, és nem hagy teret fantáziájuk... több»

#15067

dokumentum

Ebben az HBO gyártásában készült soroztban élsportolókat és családjaikat ismerhetjük meg. több»

#15068

75 Sekirei  (2008)

akció | animáció | fantasy | vígjáték

A gondokkal küszködő mégis brilinás tinédzser Minato Sahashi elbukja az egyetemi felvételiket így nevetség tárgya lesz mindenki szemében. Élete azonban gyökeresen megváltozik, mikor... több»

#15069

73 Anna Karenina  (2013)

(1)

dráma

A minisorozat a Tolsztoj klasszikusának történetét meséli el - központi hőse Anna Karenina, a gyönyörű, vagyonos, előkelő házassága révén a társasági élet egyik fontos... több»

Korábban színházban láttam, de film -formájában is élményt nyújtott. Romantikus, karakteres, magával ragadó történet.
#15070

53 Pinokkió  (2013)

(2)

családi | fantasy

Netflix

Bizonyára senkinek sem kell bemutatni Pinocchiot, aki teljes szívéből szeretne igazi kisfiúvá változni. Ám ez távolról sem olyan egyszerű. Még szerencse, hogy Tücsök mindenben... több»

Nem mondhatnám, hogy különösen bejött volna ez az animáció. Meg egyébként is. A legtöbb ilyen feldolgozás ár nagyon erőltetett mostanában.
#15071

dráma | életrajzi | krimi | történelmi

A minisorozat az 1963-as nagy vonatrablással foglalkozik - új szemszögből és az azóta szerzett ismeretek, ill. kutatási eredmények bemutatásával világítja meg egy másik... több»

1963-ban kirabolták a Királyi Postavonatot. Csak négyen alkották az eredeti csapatot, de igen korán rájöttek, hogy olyan szakértelemnek vannak híján, mint a vonatvezetés vagy az elektromos jelzők megbabrálása. Mire beszervezték a megfelelő embereket, 10 fölé duzzadt a banda. A... több»
#15072

akció

Az amerikai elnök asszony Szerbiába tart a NATO-csatlakozással kapcsolatos tárgyalások megkezdésére. Az elnöki különgép azonban a Földközi-tengerbe zuhan. Ám az elnök már nincs a... több»

Hihetetlen hosszú film, aminek soha sincs vége. Amikor azt hiszem, ez a zárójelenet, akkor hirtelen mindig megtoldják egy csavarral. Rengeteget lövöldöznek benne. De nem nagyon talál el senki, senkit. Aztán a végén mindenki eltalál valakit. A film amúgy nagyon gagyi. Néha a... több»
#15073

77 Klondike  (2014)

(4)

dráma | kaland | western

Netflix

Két jó barát története és küzdelme a természettel, amikor a gyors meggazdagodás reményében a Yukonhoz érkeznek, hogy aranyat találjanak.

Richard Madden miatt voltam nagyon kíváncsi a sorozatra, hogyan is alakít, mivel a Trónok Harca miatt az egyik kedvenc színészem lett. Azt kell, mondjam, hogy szerintem itt is zseniális, amit művel, nekem legalábbis nagyon tetszett. A sorozatnak megvan egyfajta nagyon egyedi hangulata, ami... több»
Sex, Censorship and the Silver Screen
#15074

dokumentum

A hat órás sorozat a szexualitás és a cenzúra filmvásznon való megjelenésének fejődését tárja fel. több»

#15075

78 A Forsyte Saga  (1967)

(3)

dráma | romantikus

A Forsyte Saga című tévésorozat a viktoriánus korabeli Angliába kalauzolja el a nézőket, ahol egy tekintélyes családdal ismerkedhetünk meg. A Forsyte család két tagja köré épülnek... több»

Szerintem ez sokkal jobban sikerült, mint az újabb verzió, melyben a Homeland-os terrorista csávó játszott. Alapból a fekete-fehér dolog is jobban bejött nekem, de a történetmesélés kicsit akadozott, ez igaz.
#15076

Egy részeges angol színdarabíró legújabb művének színpadra vitelébe akar mindenképpen beleszólni, először Angliában, majd színdarabjának amerikai bemutatóin. A folyamatos ivászat... több»

The Fifth Beatle
#15077

életrajzi

A produkció alapjául szolgáló képregény Biran Epstein, az ikonikus zenekar menedzserének életét dolgozza fel, aki legyőzve az látszólag meghaladhatatlan akadályokat és személyes... több»

#15078

dráma | kaland | misztikus | romantikus | történelmi

Sira a szegény sorból származó varrónő találkozik a tisztességes köztisztviselővel, Ignacióval, aki feleségül kéri. Sira nem szerelmes, ezért visszautasítja a férfit. Elismert... több»

Számomra a sorozatok gyöngyszeme. Érdekes a témája, a második világháború idején játszódik. Nem igazán ismertem eddig Spanyolország történetét, hát most legalább az ismereteim is bővültek kicsit. A főszereplő Adriana Ugartet nem láttam még más filmben, de az biztos, hogy... több»
#15079

65 Full Circle  (2013)

dráma

A sorozat epizódjainak történetei egy étteremben játszódnak, ahol estéről estére új beszélgetőpartnereket ismerhetünk meg. Két ember beszélget, majd másnap egyikük egy újabb... több»

#15080

dokumentum

Dokumentumfilm-sorozat René Lévesque, kanadai politikusról. több»