TOP15: Sztárok és történelmi hasonmásaik (galéria)

Hétvégi képes listánkban ezúttal tizenöt ismert világszárt mutatunk be, akik mindegyike a megszólalásig hasonlít valamelyik történelmi alakra. Meg fogtok lepődni!

Jennifer Lawrence egy egyiptomi színésznő hasonmása, Zach Galifianakist össze lehetne keverni Louis Vuittonnal, míg Brad Pitt a pszichoanalitikus Herman Rorscharch kiköpött mása. Lássuk azt a tizenöt színészt, akik megdöbbentő módon hasonlítanak egy-egy múltbeli személyre! 

#15
Charlie Sheen

Charlie Sheen

szül. 1965. 09. 03. (58 éves)
New York City - New York - Amerikai Egyesült Államok
Charlie Sheen, született Carlos Irwin Estevez, Martin Sheen legfiatalabb fia. Már fiatal korában is nagy volt a versengés közte és bátyja, Emilio Estevez között. Nem volt jó tanuló, és a rendszertelen iskolalátogatás miatt pár héttel az érettségi előtt kirúgták a középiskolából. Még iskolás évei alatt felfedezte fel magában a... több»
Charlie Sheen és az amerikai aktivista, John Brown
#14
Queen Latifah

Queen Latifah

szül. 1970. 03. 18. (54 éves)
Newark, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok
Dana Elaine Owens 1970. március 18.-án született Newarkban, New Jerseyben. Édesanyja, Rita gimnáziumi tanárnő, édesapja, Lancelot rendőr volt. Szülei 10 éves korában elváltak, bátyja, Lancelot Jr. 1992-ben vesztette életét egy motorbalesetben. Dana Newarkban járt iskolába, benne volt az iskola kosárlabda-csapatában és rendszeresen... több»
Queen Latifah és amerikai író és antropológus, Zora Neale Hurston
#13
Rupert Grint

Rupert Grint

szül. 1988. 08. 24. (35 éves)
Watton-at-Stone, Hertfordshire, United Kingdom
Rupert Alexander Llyod Grint 1988. augusztus 24-én, az Essex megyei Harlow-ban született, Nagy-Britanniában. Ő volt Joanne és Nigel Grint első gyermeke, akit további négy követett a családjában. Londontól északra, Hertfordshire-ben nőtt fel, ott is járt iskolába, amelyet a karrierje miatt nem fejezet be azonnal. Az iskolai évei alatt... több»
Rupert Grint és a brit festő, Sir David Wilkie
#12
James Woods

James Woods

szül. 1947. 04. 18. (77 éves)
Vernal, Utah, Amerikai Egyesült Államok
James Woods 1947. április 18-án látta meg a napvilágot a Utah állambeli Vernal városában. Rhode Islandon nőtt fel, középiskolai tanulmányait is ott végezte. Amerika egyik legkiválóbb egyetemén, a Massachusetts Institute of Technology-n hallgatott politikatudományokat. Érdeklődése azonban a színészi pálya felé fordította, még az... több»
James Woods és az osztrák fizikus, Erwin Schrödinger
#11
Keanu Reeves

Keanu Reeves

szül. 1964. 09. 02. (59 éves)
Beirut, Libanon
Keanu Reeves 1964-ben született Bejrút városában, Libanonban. Neve hawaii nyelven azt jelenti: ”szellő a hegyek fölött”. Gyerekkorától vonzódott a színészethez, és már tizenévesként kapott néhány kisebb filmes munkát, az iskolából viszont kibukott, diszlexiával is küzdött. Ügynöke kezdetben K. C. Reeves néven futtatta, mert... több»
Keanu Reeves és a francia festő Louis-Maurice Boutet de Monvel
#10
Tommy Lee Jones

Tommy Lee Jones

szül. 1946. 09. 15. (77 éves)
San Saba, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Tommy Lee Jones egy benzinkutas és egy rendőrnő gyermekeként született Texasban. Gyermekkorát beárnyékolta apja alkoholizmusa és szülei válása is. A szomorú valóságtól menekülve focizni kezdett, és a középiskolától a Harvard csapatáig szép sikereket ért el. A színészettel középiskolás korában találkozott, ahol The Caine... több»
Tommy Lee Jones és az Egyesült Államok 17. elnöke, Andrew Johnson
#9
Alec Baldwin

Alec Baldwin

szül. 1958. 04. 03. (66 éves)
Amityville, New York, Amerikai Egyesült Államok
Alexander Rae Baldwin 1958. április harmadikán született a New York államban található Amityville-ben. A Baldwin színészcsalád legidősebb gyermeke; három öccse szintén ezt a hivatást választotta. Rajtuk kívül még van két húga. Édesanyja történelem és szociológia szakos középiskolai tanárként, édesapja fociedzőként... több»
Alec Baldwin és az Egyesült Államok 13. elnöke, Millard Fillmore
#8
Andrew Garfield

Andrew Garfield

szül. 1983. 08. 20. (40 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Andrew Garfield 1983. augusztus 20-án született Los Angelesben. Hároméves korában költöztek Angliában, ott is nőtt fel. A Londoni Egyetem dráma szakán diplomázott 2004-ben, majd további színésztanfolyamra járt, és ifjúsági színházban fejlesztette tovább magát. Először a Channel 4 képernyőjén láthattuk a Sugar Rush című... több»
Andrew Garfield és orosz politikus, Leon Trockij
#7
Bruce Willis

Bruce Willis

szül. 1955. 03. 19. (69 éves)
Idar-Oberstein, Németország
Walter Bruce Willis 1955. március 19-én született Idar-Obersteinben, Németországban. Három fiatalabb testvére van (Florence, David, Robert). Születése után nem sokkal a család az Államokba költözött, így Bruce a New Jersey-i Penn Groove-ban nőtt fel, és ott végezte a középiskolát is. Ekkoriban kezdett el érdeklődni a... több»
Bruce Willis és az amerikai katonai parancsnok, Douglas MacArthur
#6
Orlando Bloom

Orlando Bloom

szül. 1977. 01. 13. (47 éves)
Canterbury, Kent, Egyesült Királyság
Orlando Jonathan Blanchard Bloom 1977. január 13-án született Canterburyben. Édesanyja Sonia Constance Josephine, vérszerinti apja Colin Stone. Nevelőapját, Harry Soul Bloomot, a dél-afrikai születésű zsidó származású írót és apartheid harcost 4 éves korában elveszítette. 13 éves koráig azt hitte, hogy Harry Soul Bloom volt az... több»
Orlando Bloom és a román festő, Nicolae Grigorescu
#5
Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal

szül. 1977. 11. 16. (46 éves)
Lower East Side, New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Margaret Ruth Gyllenhaal 1977. november 16-án született Manhattanben, New Yorkban, az Egyesült Államokban. Stephen Gyllenhaal rendező és Naomi Foner szövegkönyvíró lánya, öccse, Jake Gyllenhaal szintén színész. Viszonylag korán, tizenöt évesen kezdte a filmezést, amikor játszott apja egyik filmjében, az 1992-es Lápvilágban, majd... több»
Maggie Gyllenhaal és és az amerikai újságíró, Rose Wilder Lane
#4
Brad Pitt

Brad Pitt

szül. 1963. 12. 18. (60 éves)
Shawnee - Oklahoma - Amerikai Egyesült Államok
Brad Pitt Oklahomában született, de a Missouri állam béli Springfieldben nőtt fel. Középiskolás éveiben főleg sporttal foglalkozott, az iskolai tanács tagja volt és érdeklődéssel fordult az iskolai musicalek felé. A Missouri Egyetemen újságírást tanult (főleg reklám szakirányban), de ezen kívül különféle iskolai szórakoztató... több»
Brad Pitt és a német pszichoanalitikus, Hermann Rorschach
#3
Zach Galifianakis

Zach Galifianakis

szül. 1969. 10. 01. (54 éves)
Wilkesboro, Észak-Karolina, Amerikai Egyesült Államok
Zacharius Knight Galifianakis görög ortodox családba született. Unokatestvére az ismert karikaturista, Nicolas Galifianakis, nagybátyja pedig Észak-Karolina egykori demokrata szenátora, Nick Galifianakis. Zach 1996-ban kóstolt bele először a filmezésben, ekkor kapott szerepet a Boston Common című televíziós sorozatban, melyet több... több»
Zach Galifianakis és a divattervező, Louis Vuitton
#2
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

szül. 1974. 11. 11. (49 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
1974-ben született Los Angelesben, Kaliforniában. Édesapja underground képregényrajzoló, anyja titkárnő. Keresztnevét Da Vinci után kapta: édesanyja elmondása szerint Leo rúgott egyet, mikor várandósan a művész egyik festménye előtt állt. Egy éves volt, mikor szülei elváltak, ezután anyjával élt, iskoláit Los Angelesben... több»
Leonardo DiCaprio és az egyetemi hallgató, Judy Zipper
#1
Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

szül. 1990. 08. 15. (33 éves)
Louisville - Kentucky - Amerikai Egyesült Államok
Jennifer Lawrence 1990. augusztus 15-én született a Kentucky állam béli Louisville-ben, a család legkisebb gyermekeként. Jennifer anyja, Karen egy gyerektábort működtetett, apja, Gary, az építőiparban dolgozott. Két bátyjával jó kapcsolatot ápol. Jennifer fiatalon csöppent a színészvilágba, miután 14 éves korában egy fotós... több»
Jennifer Lawrence és egyiptomi színésznő, Zubaida Tharwat