Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21061

dráma | thriller

A film története szerint Alejandra Batista minden vágya, hogy a Katolikus Anyaszentegyház kötelékébe beléphessen. O'Reilly-hez fordul, a sikeres ügyvédhez, aki talán képes lehet... több»

Király a pácban
#21062

romantikus | vígjáték

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

Amikor Ramone rájön, hogy ő San Pablo európai királyságának örököse, megijeszti a tény, hogy király lesz. Angelica királyi szakértőt felbérelik, hogy Ramonét királlyá alakítsa. több»

#21063

dráma | misztikus | thriller

Elise és férje, Allan megtalálják tökéletes otthonukat: egy félreeső helyen, a tó partján, ahol Elise nyugodtan dolgozhat a regényén. Néhány héttel később egy pár költözik a... több»

#21064

51 Z airando  (2015)

akció | horror

Munataka Hiroya a Munataka-gumi yakuza szervezet vezére. Mostohatestvérével, Takashi-val és helyettesével, Shinya-val elmennek a Zeni szigetre, ahol Takashi lánya bujkál apja elől. A... több»

#21065

romantikus | vígjáték

Eduardo kénytelen szembesülni a ténnyel, hogy személyiségzavara van. Egyik énje pedáns alkat, míg a másik egy igazi playboy. A gondok akkor kezdődnek, amikor szerelmes lesz egy már... több»

#21066

dráma | romantikus | vígjáték

Posztmodern romantikus vígjáték a szerencséről, a jó időzítésről, a rossz időzítésről, a kapcsolatokról, a váratlan szerelemről és arról, hogy a szomsződ fűje mindig zöldebb. több»

#21067

51 Jack Southeast  (2018)

(1)

krimi

Jack kijön a börtönből, de alig szabadul, az élete egyre bonyolultabbá válik. több»

#21068

51 Bender  (2016)

dráma | thriller | történelmi | western

Felkavaró történet az Egyesült Államok első sorozatgyilkos családjáról. A történet szerint egy balhés orvos éppen olyan betegek után kutat, akik eltűntek a prérin. Váratlanul... több»

#21069

családi

Karácsony havas éjszakáján a Télapó véletlenül meglovasítja az egyik család kutyáját. A család persze szeretné visszaszerezni házikedvencüket, úgyhogy ezzel kezdetét is veszi a... több»

#21070

családi

Cynthia Lawson és kamasz fia, Finn Ridgemontba költöznek, itt kezdenek új életet. Az iskolatársak között nem talál új barátot, sőt, egy kis csoport folyamatosan kiszúr vele. Finn az... több»

#21071

51 5 Frauen  (2016)

dráma | thriller

Öt jó barátnő minden évben összejön, hogy együt töltsenek néhány napot. Ezúttal Dél-Franciaországba utaznak, ám az egyik éjszaka egy férfi tör be hozzájuk, ami teljesen... több»

#21072

51 Snatched  (2016)

vígjáték

Egy kedves férfi bemegy a kórházba egy műtét miatt, azonban olyan balesetek sorozatát éli meg, ami felér egy rémálommal. több»

#21073

horror

Blackvale leányiskola, 1971. Már az is elég baj, hogy a diákok, Samantha (Madison Baines) és Clara (Georgia Acken) nem mehetnek haza az ünnepekre, de a dolgok végzetes fordulatot vesznek,... több»

#21074

vígjáték

A film története szerint Kwabéna az Enguerrand családhoz érkezik, ahol számos kalandot élnek át együtt, és ennek következményeként szoros családi kötelék alakul ki közöttük. több»

#21075

51 Ciklus  (2012)

(3)

animáció | misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

Zavart űrhajós (Jack) egy panelház tetején ébred. Halálos fekete köd közeledik, ami szép lassan felemészti a világot. Nincs hátra sok idő. Jack menekül, keresi a kiutat, a kamera... több»

Rendező: Zoltan Sostai

Szereplők: Mark C. Phelan

Az animáció meglepően jól néz ki, nem sokat vártam e téren ettől a filmtől, de ez kellemes meglepetés volt. A sztori már kevésbé tetszett. Eléggé sablonosra sikeredett, de azt hiszem, ez nem is annyira hangsúlyos. Összességében élvezhető az egész, kicsit kiszámítható, de... több»
#21076

dráma | romantikus

Egy fiú és lány megismerkednek és szerelembe esnek egymással. A szokásos történetét? Nem egészen. Ugyanis megismerkedésük estéjén a lány részeg volt, és tudatmódosító szerek... több»

#21077

dráma | thriller

Egy gimnazista lány lelke összetörik, amikor végigszenvedi a megalázó eseménysort, amelyet a pompomlányok beavatási hete hoz magával. Azonban nem csak az álmai vannak veszélyben,... több»

#21078

dráma | sportfilm

A film az olasz profi kerékpáros, Marco Pantani életének utolsó éveit és halálát dolgozza fel. több»

#21079

51 Same Boat  (2019)

vígjáték

Egy időutazó bérgyilkos beleszeret a célpontjába egy tengerjáró hajón.

#21080

51 Oriana  (2015)

életrajzi

Oriana Fallaci olasz író botrányokkal kísért sikeres újságírói pályát futott be. Oriana világszerte híres volt a háborús övezetekben és a forradalom területéről adott... több»