Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21081

dráma | romantikus

Santiago beleszeret tanárába, amely egyáltalán nem viszonozatlan, így egy rövid időre  fel is lángol köztük a szerelem, ami sajnos hamar kihuny. Santiago ugyan mindent megtesz azért,... több»

#21082

akció | vígjáték

Egy Japán Sengoku korszakának végén és Edo korszakának elején játszódó történet, amelyben a neves szamuráj, Sanada Yukimura és az ő tíztagú ninja csapatának életét... több»

#21083

családi | fantasy | vígjáték

Az újszülött Urban bölcsője felett 3 jövendőmondó áll. Ketten jólelkűek, a gazdagságról és szerelemről jövendölnek, míg a harmadik a szegénységről és a végtelen... több»

#21084

thriller

TV-ben (Film4, csütörtök 01:33)

Barátja javaslatára Sarah meghamisítja az iskolai tesztek eredményét, hogy feljebb juthasson, ám rövidesen gyanúsítottá válik egy gyilkossági ügyben. több»

#21086

dráma | kaland | misztikus

Eve, a svéd utazó elfogadja Peter meghívását és elutazik a férfi családjának saját szigetére, amely New England közelében található. Megérkezve azonban rövidesen feltűnik... több»

#21087

thriller

Balesete után egy nő arra ébred, hogy amnéziában szenved. A legutóbbi események kitörölődtek a memóriájából, többek között azt is, hogy a mellete álló jóképű férfi a férje. több»

Ezek a Lifetime-os thrillerek azért barátok közt is rém gyengék. Nem tudom, más hogy volt vele, de engem halálra untatott.
#21088

51 Felfordulás  (2019)

(2)

dráma

Netflix

Barátja rejtélyes halála után Stefan, a sikeres üzletember megpróbál új életet kezdeni. Mindeközben rájön, mit is jelentett számára valójában az elhunyt férfi. több»

Nem értem, miért vesszőparipája a román filmeknek a minimalizmusnak az a fajtája, ami felesleges.
#21089

51 Da Zhai Men  (2014)

(1)

romantikus | vígjáték

Otaku és szobatársa az egyetem két legfurább figurája, azonban más srácokhoz hasonlóan ők is párt akarnak találni maguknak, ami vicces helyzeteket eredményez. több»

#21090

51 O Juízo  (2019)

dráma

Augusto Menezes családjával egy gazdaságba költözik abban reménykedve, hogy új életet kezdhetnek.

Knock 'em Dead
#21091

thriller | vígjáték

Három rivális színésznő, akik ki nem állhatják egymást összeállnak egy horrorfilm erejéig. Csakhogy a forgatáson egy gyilkos épp úgy szedi az áldozatait a stáb tagjai közül, mint... több»

#21092

51 Alienween  (2016)

horror

Halloween éjszakáján egy idegen invázió pokollá változtatja a bulizó fiatalok életét. több»

Apocalipsis Voodoo
#21093

akció | fantasy | horror | vígjáték

Charlie Vargas (José J. Ramallo) nyomozó visszatér Los Angelesbe, hogy megbosszulja egykori partnere halálát. Egy Fehér Csokoládé nevű fiatal nyomozóval karöltve beleveti magát a... több»

#21094

51 ADDicted  (2017)

dráma

A film története szerint Drew Dawson, mint megannyi egyetemista, úgy érzi, beterítik a gondok. Nehéz tárgyak, focikarrier, vizsgák, szakítás... Az Adderall nevű szer segít neki... több»

#21095

51 Igelak  (2016)

(1)

vígjáték

Pello egy bank alkalmazottja, akit csalással vádolnak. A férfi hirtelen úgy dönt, hogy elmenekül, és megváltoztatja a személyazonosságát. több»

#21096

dráma

Egy csapat egykori jóbarát kénytele újra összejönni, amikor egy varázslatos esemény visszaküldi őket a múltjuk egy fontos pillanatához. több»

#21097

dokumentum

Netflix

Számos aktivista harcol világszerte a társadalmi egyenlőtlenségek ellen. Az ő munkájukat tárja fel ez a dokumentumfilm.

#21098

horror

Egy fiatal geológus és építész kérésére érkezik meg egy házba, ahol különös jelenségeket tapasztalnak. Amint megérkezik, a horror és a delírium lassan lefelé húzó örvényében... több»

#21099

51 Atomic Eden  (2015)

akció | kaland | thriller

Csernobil egyik bányakomplexumában egy nyolc főből álló csapatnak össze kell fognia, hogy legyőzhesse egy őrült tudós hadseregét.

#21100

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy elvált ügyvédnő újra megtalálja a szerelmet egy kardiológus személyében, viszont a köztük levő magasságbeli különbség feszültségekhez vezet a családban. Vajon túléli a... több»

Egy szinte már közhelyes sztorinak a brazil szappanoperagyár-változata, mégis szórakoztató. Volt néhány kifejezetten eredeti geg benne.