Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
Columbo – A főnyeremény halál
#66641

krimi

Freddy Brower, a súlyos anyagi gondokkal küszködő fényképész egy napon megnyeri a lottó 30 millió dolláros főnyereményét. A helyzetet bonyolítja azonban, hogy éppen válni készül... több»

#66642

NA Renaissance  (2016)

(1)

dráma | romantikus | sci-fi

Férje váratlan halálát követően egy ismert genetikus klónozza a férfit, azonban nem várt fejlemények miatt az irányítás egyre inkább kicsúszik a kezéből. több»

Második otthonunk: Az áruház
#66643

Mi minden történhet az emberrel egy szocialista nagyáruházban? Megtudhatják a "Második otthonunk" sorozat következő epizódjából.

Rendező: Palásthy György

#66644

Ronin hosszú idő után engedték ki a börtönből. A férfi hazafele tart szülővárosába, ahol egy ősi gonosz erő tartja rettegésben az embereket. Roninnak túl kell lépnie sötét... több»

#66645

NA The Depths  (2019)

családi | fantasy | misztikus | rövidfilm

Justin elhunyt édesanyja lakásában kutakodva keres enyhülést fájdalmára. Egy öreg búvárruhát talál és úgy dönt, felfedezi a mélységet.  több»

#66646

romantikus | vígjáték

A film Greg, a gondokkal küzdő író életét követi végig, aki megismerkedik egy Niamh nevű nővel, aki nem tudja kontrol alatt tartani azon veleszületett képességét, hogy bármikor... több»

#66647

zenés

Giuseppe Verdi operájának tévéváltozata, nagy magyar operaénekesekkel. több»

Zéró gravitáció
#66648

dokumentum

A Zéró gravitáció című ismeretterjesztő film két űrhajós, a német Alexander Gerst és az amerikai Gregory Reid Wiseman kiképzését követi nyomon. A két fiatal férfi először vesz... több»

Bolttúra
#66649

NA Bolttúra  (2020)

dokumentum

Sorozatunk célja, hogy bemutassuk, mitől, kiktől és hogyan működik az alapvető áruellátás Magyarországon a koronavírus-járvány idején is. Egyre több szó esik az egészségügyben... több»

Házikaranténban
#66650

játékfilm

A film szereplője egy nagy család. A családtagok úgy élnek bezárva egy lakásban, hogy nincsen közöttük semmilyen interakció. A film cselekménye egyetlen nagy szobában, egy nappaliban... több»

Jamie Oliver – 20 éve a pályán
#66651

dokumentum

Jamie Oliver, a zseniális és legendás séf karrierjének 20 évébe pillanthatunk be. több»

A Divaldok
#66652

NA A Divaldok  (2000)

dokumentum | életrajzi

Ez a lírai film a Franciaországból származó, majd a Felvidéken - Eperjesen - letelepedett Divald família öt családtagját: az 1830-ban született Károlyt és fiainak életét és... több»

Rendező: Vékás Péter

A fénynél is gyorsabban
#66653

dokumentum

Kimerészkedni az ismeretlenbe, felfedezni, mi rejlik a horizonton túl, új csillagokat, új világokat találni… Ezek az ábrándok az emberiséggel egyidősek. Galaxisunk – a mai... több»

Most már jöhetsz, Jézuska
#66654

rövidfilm

Nyírő József karácsonyi novellái közül az egyik legismertebb a Most már jöhetsz, Jézuska című írás. A Gyimesekben forgatott kisjátékfilm az eredeti történet két főszereplős... több»

Leopárdok birodalma
#66655

dokumentum

A dél-afrikai Sabi Sands Vadrezervátum leopárdkirálynője több mint egy évtizeden át a Karula nevű híres nőstény volt. Mostanra azonban az ő ideje lejárt, s az utódai szeretnék az... több»

A Lótusz ékköve
#66656

dokumentum

A Bahai hit a különböző vallások közösségét hirdeti. A Lótusz ékköve nevű gyönyörű templom Bombayben, ma már India egyik legnevezetesebb épülete, évente 2 millió látogatója... több»

MüpArt Classic - Befejezetlen szimfóniák, Thomas Hampson és a Concerto Budapest
#66657

zenés

A koncertfilmben Gustav Mahler befejezetlenül maradt X. szimfóniájának I. tétele hangzik el a mesés hangú Thomas Hampson szólaltat meg. A személyes Adagio remekül illik a gyermekének... több»

Fenntartható bolygó
#66658

dokumentum

 Miként őrizhetjük meg a Földet unokáink számára is élhetőnek? A gondolatébresztő film erre keres választ Mexikóban. több»

Karel
#66659

NA Karel  (2020)

dokumentum

Egyedülálló betekintés Karel Gott lelkébe és magánéletébe. több»

Szereplők: Karel Gott

Halálos természet: Szuperkígyók
#66660

dokumentum

Vannak állatok, melyeknek félelmetes a hírük, de jobban megismerve őket kiderül róluk, hogy alaptalan a rettegésünk. A kígyókkal kapcsolatban sajnos nem ez a helyzet: ahogy a filmből... több»