Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#77221

dráma

Egy vakmerő kislány eddig élete során mindig is kedves és gondoskodó emberekkel volt körülvéve, ahogy azonban lassan felcseperedik az élet egyre szürkébbé és ridegebbé válik... több»

Szerintem nagyon kellemes film, amit bármikor meg lehet nézni, bár a történet a film második felében nem igazán kötött le. Minden esetre szerintem mindenképp érdemes.
#77222

76 Spin  (2005)

(1)

fantasy | rövidfilm | vígjáték

Egy titokzatos DJ-t küldenek a város forgalmas részéhez, hogy beavatkozzon azokba a láncreakciókba, melyek szerves részei az emberek életének. Az időpályák zavara azonban hatalmas... több»

Óriási poén ez az ötlet, miszerint egy lemezlovas képes befolyásolni a dolgok menetét. Én nem tudtam a létezéséről, amíg meg nem néztem Jamin Winans 2009-es "Ha nem jön az édes álom" című filmjét, ami szintén nagyon jó. Konkrétan az egyik fontos jelenetet ebből emelte át a... több»
#77223

68 Solamente nero  (1978)

(1) (1)

misztikus | thriller

Stefano fél. Stefano retteg. Stefano felkeresi testvérét azzal, hogy nyughatatlan lelkek zaklatják. Don Paulo atya is fél. Vajon mitől? A sötétben mindenki egyforma, vagy mégsem? több»

Antonio Bido nem rossz rendező. Hogy honnan gondolom? Megnéztem a filmet. Sajnos az élet elsodorta őt a rendezéstől, így csak három film elkészítése futotta, amiből kettő kőkemény giallo volt. Jelen filmünk forgatókönyvét is ő írta igaz, némi segítséggel. Marisa Andalóval,... több»
#77224

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy elvált pár tagjai váratlanul találkoznak egymással nászútjuk során, és újra fellobbantják szerelmüket. több»

#77225

dráma | életrajzi | romantikus

A filmdráma a kor két nagy tehetségű, sikeres és bálványozott egyéniségének végzetes találkozásáról - Edith Piaf énekesnő és Marcel Cerdan profi ökölvívó szerelméről és... több»

#77226

66 Busses Roar  (1942)

(2)

dráma | háborús | romantikus

Egy merénylő egy bombát kísérel meg elhelyezni egy buszon.

Azért van valami ezekben a régi vágású filmekben, hogy egyszerre tudták vegyíteni a drámát és a romantikus műfajt. Egyrészt megvan a maga sötét és feszült hangulata, amit egy kissé elken a melodráma, így egészen kihangsúlyozott lett az egész koncepció.
#77227

dráma

Egy szenegáli családapa életét teljesen felforgatja egy párizsi rokon banki utalása, így a férfinak rövidesen a korrupció vádjával is szembe kell néznie. több»

#77228

rövidfilm | szatíra | vígjáték

Egy pompás lakoma helyszínén vagyunk, ahol a pincérek frakkban szolgálnak fel, szolgák ugrálnak körül mindenkit. A 11 elkényeztett vendég beleveti magát az élvezetekbe, mely egy... több»

#77229

51 Szex és haverok  (2014)

(5)

dráma | romantikus | vígjáték

Két középiskolai végzős, Michael és Matty egyezséget kötnek, hogy segítenek egymásnak abban, hogy még a bál előtt elveszítsék a szüzességüket. Csakhogy a dolgok egészen új... több»

A 1990-es évek vége óta nem tudom, hogy volt-e olyan év, amikor nem adtak ki filmet szüzekről. Az alapja mindegyiknek ugyanaz, két személy vagy egy banda, akik a gimiben láthatatlanok voltak, ráeszmélnek, hogy még nem estek át a tűzkeresztségen, és a bálig versenyt futnak az... több»
#77230

56 Hahithalfut  (2011)

dráma

Oded, az egyetemi fizikatanár és felesége, Tami békésen élik házaséletüket. A nő most végzett építészként és minden nap egy projekten dolgozik. A férj hazajön, szex, és másnap... több»

#77231

38 Blood Hook  (1986)

(1)

horror | vígjáték

Egy helyi horgászverseny idején az embereket valami rejtélyes módon lehúzza a víz alá, és egy hatalmas horoggal végeznek velük. A holttestek száma egyre nő, és a gyilkoshoz csak... több»

Jó kis trash film, tóparton garázdálkodó gyilkossal. A műfaj kedvelőinek érdemes tenni vele egy próbát, mert amúgy jópofa film, csak tudni kell a helyén kezelni. Meg ha jól emlékszem, van hozzá egy iszonyat gagyi magyar narrátoros szinkron is.
#77232

74 Podslon  (2010)

(2)

dráma | vígjáték

Egy család és két betörő története.

Őszintén szólva tartottam tőle, hogy valami túlságosan is elvont, művészfilmet kapok majd, amit talán soha többé nem akarok majd megnézni, de kellemesen csalódtam. A Shelter egy igencsak kellemes, keserédes vígjáték, amely olyan helyzetkomikumot tud teremteni az egyes jeleneteivel,... több»
#77233

fantasy | thriller

James Furlong az utolsó a Furlongok hosszú sorában, akik mindegyike valamilyen természetfeletti képességgel van megáldva - vagy megátkozva. James arra vágyik, hogy felfedezze az övét,... több»

Nálam egyszerűen nem talált be annyira ez a film bár a hangulata nagyon be tudja szippantani az embert, a sztori valahogy mégis annyira múlékony. Kár érte.
#77234

58 Louise Wimmer  (2011)

(2)

dráma

A takarítónőként dolgozó, ötvenes, elvált Louise fárasztó küzdelmet folytat, hogy rendbe tegye az életét, és próbál egy lakásra félretenni.

#77235

dráma | kaland

Nyár Santa Cruz-ban. Egy fiatal lány felfedezi a szörfözés világát és családja eddig rejtett titkait. több»

#77236

70 A rém  (1977)

(1)

misztikus | thriller | vígjáték

Egy olasz giallo, ami egy jelentéktelen kisemberről szól, aki nagy dolgokra vágyik. Egy piti senki, aki véletlenül megkapja élete nagy lehetőségét, de arra még a legvadabb rémálmaiban... több»

Egy vérbeli olasz giallo, ami annak idején elég megosztó volt, hiszen a belőle áradó cinizmus, és önirónia sokakat felbosszantott. Krimi és komédia keveredik a filmben, ami nem minden esetben jön ki jól. Luigi Zampa innen-onnan elles egy-két dolgot, a Gassman és Tognazzi imádat... több»
#77237

dráma | romantikus | történelmi

1789-ben, a francia forradalom hajnalán, Versailles-ban minden a régi, megszokott módon történik. Sidonie Laborde (Léa Seydoux) a királynő ifjú társalkodónője teljes odaadással fordul... több»

El lehet nézegetni, de nem egy igazán jól sikerült film. Kimondott hiba nincs benne, de se sava se borsa.
#77238

67 Új élet  (2002)

dráma | horror | kísérleti film

A felperzselt háborús térségen egy csapat fogoly áll libasorban. Fogvatartóik kiválasztanak egy lányt, akinek levágják a haját és egy bárban prostitúcióra kényszerítik. Egy... több»

#77239

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy kisfaluban élő lány, aki úgy érzi, kihagyta élete nagy lehetőségeit, most mindent megtesz, hogy elveszíthesse szüzességét. Kiszemeltje egy büntetett előéletű fiú, aki talán... több»

Furcsa, de valahogy a filmnek van személyisége, ami már az elejétől megfogott. Nincs tele klisékkel a tipikus hollywoodi mézes-mázossággal.
#77240

dráma

Nina férje, a hajótervező Stepfan egy üzlet miatt Velencébe utazik. A nő követi, hogy meglepje a születésnapján, ám a hotelben, ahol férje rendszerint meg szokott szállni, nem... több»