Mikor elkezdek videojátékokból filmet készíteni és megnéztem a Mortal Kombatot, majdnem sírtam. Semmi jövőt nem jósoltam nekik. Tom Raider (Angelina Jolie-val), Need for Speed, Hitman... Egy fokkal jobban tetszettek, de még mindig nem volt az igazi. Aztán jött a Prince of Persia, ami azóta is a kedvencem. A játékot imádtam, és féltem a filmtől, de kellemes csalódás volt. Nos, a Warcraft pont az ellentéte volt. Mármint a játék. Egyszer játszottam vele és annyira volt jó, hogy meg tudjam, kik a szereplők. Plusz, hogy eszembe ne jusson még egyszer kipróbálni.
A filmet azért néztem meg, mert nem tudtam mit kezdjek magammal. Unatkoztam. Itt jött jól, hogy ismertem a szereplőket.
De a lényeg, hogy zseniális, amit csináltak abból a marhaságból, amit már régóta sok ezren játszanak. Látványos, pörgős, és a történet is rendben van. Nem tudom mikor jön a folytatás, de nagyon várom és remélem nem rontják el.
Ha valaki A gyűrűk urával hasonlítgatja össze, annak nagyon nincs igaza, mert a kettőnek semmi köze egymáshoz. Ez egy játék adaptációja, az még egy mesterműé. Ez olyan, mintha a Mona Lisát egy graffitihez hasonlítanák.
Egy nagyon jó kalandfilmet kaptunk, ami folytatásokra vár. Hajrá!
Mikor elkezdek videojátékokból filmet készíteni és megnéztem a Mortal Kombatot, majdnem sírtam. Semmi jövőt nem jósoltam nekik. Tom Raider (Angelina Jolie-val), Need for Speed, Hitman... Egy fokkal jobban tetszettek, de még mindig nem volt az igazi. Aztán jött a Prince of Persia, ami azóta is a kedvencem. A játékot imádtam, és féltem a filmtől, de kellemes csalódás volt. Nos, a Warcraft pont az ellentéte volt. Mármint a játék. Egyszer játszottam vele és annyira volt jó, hogy meg tudjam, kik a szereplők. Plusz, hogy eszembe ne jusson még egyszer kipróbálni. A filmet azért néztem meg, mert nem tudtam mit kezdjek magammal. Unatkoztam. Itt jött jól, hogy ismertem a szereplőket. De a lényeg, hogy zseniális, amit csináltak abból a marhaságból, amit már régóta sok ezren játszanak. Látványos, pörgős, és a történet is rendben van. Nem tudom mikor jön a folytatás, de nagyon várom és remélem nem rontják el. Ha valaki A gyűrűk urával hasonlítgatja össze, annak nagyon nincs igaza, mert a kettőnek semmi köze egymáshoz. Ez egy játék adaptációja, az még egy mesterműé. Ez olyan, mintha a Mona Lisát egy graffitihez hasonlítanák. Egy nagyon jó kalandfilmet kaptunk, ami folytatásokra vár. Hajrá!