Bármennyire is próbálkozol, a múltad elől nem menekülhetsz. A 2025-ös Valentin-napon az Oscar-díjas Ke Huy Quan (Minden, mindenhol, mindenkor, Loki) első főszerepébe lép mint váratlan hős: egy látszólag bájos ingatlanügynök, akinek sötét titka van, amit el akar ásni. Persze nem sikerül… Több

A kép forrása: Universal Pictures

A kép forrása: Universal Pictures

60 A szerelem fáj (2025)
Nem tudom, hogy hogy nem aludtam el rajta, de unalmas volt, pedig szerencsére nem tart sokáig a játékidő. Most döntsd el, hogy romantikus filmet vagy akcióvígjátékot nézel, vagy mindkettőt, de minimális köze van a Valentin naphoz és a romantikához! Igen, valahogy akkor játszódik, és ennyi. Az egyetlen karakter, aki komolyabb volt bármelyik szereplőnél, az nem más volt, mint Rose (Ariana DeBose). A figyelmem a csajokon, vagyis inkább egy csajon és a kocsikon volt végig, nem a gagyi bunyókon. Ne várj John Wick-féle hentelést, az ettől sokkal jobb! Ke Huy Quan bohóckodik szinte végig, és a legvégén indul be egy hosszabb jelenetben. A fő antagonista néha-néha megjelenik, többet beszélnek róla, mint látod. Gengszterfőnök, aki műanyag pohárból iszik, ráadásul a főszereplőhöz rokoni szál köti. Utóbbi nem ismerős? Kínos az egész. Nem csak a történet, és (majdnem) az összes karakter volt bugyuta, de ettől a filmtől többet várni nem lehet, mert az előzetesben látni szinte mindent. Talán a hangeffekt, ami említésre méltó, meg részben a humor, mármint a nem erőltetett része. Felcsillan az ember szeme, amikor meglátja, hogy ki a producer, de közelébe se lesz a Senkinek, vagy inkább senkinek a nyomába sem ér ez az alkotás. 4,5/10
A film trailere lelövi az összes poént. Ha azt megnéztük, akkor kb. már mindent tudunk. A jó benne viszont, hogy a Spektrum Home Álomház műsorból nagy kedvenc Drew Scott is szerepel benne, mint fekete öves ingatlanos. Igaz, csak pár percre, de az nagyon vicces. A főszereplő, Ke Huy Quan szinkronhangja borzalmas (Az Emoji-filmből ismerjük, oda tökéletes volt), a „hangosan gondolkodom” monológokat pedig sose szerettem. A történet vicces, sokszor felnevetett a teremben a közönség. Maffiaszerű nagyfőnököt, idióta, 0 IQ-val rendelkező embereit, a mindenki belé szerelmes lányt, a pengeszerű hatalmas fura szemű gyilkológépet és fogatlan könyvelőt látunk. Ha a főnöktől lopsz, akkor meghalsz. Elvicceskedjük itt a gyilkolászást, de azért volt benne egy igencsak megbotránkoztató jelenet. Szinte vártam, amikor láttam, hogy a Senki és a Vérapó producerének új filmje. Mondjuk annyira nem brutális, mint a Vérapó. De a Senki nálam 5 csillagos, a Vérapó is nagyon tetszett. Ezekhez képest ez a film nagyon elmarad. Szerintem sajnos csak egyszer nézhető kategória.
Hosszú ideig nem fogok emlékezni rá, de kikapcsolódásnak jó volt. Hullámzó volt, mennyire tudott lekötni, de nem bántam meg, hogy megnéztem.
Az Oscar-díjas Ke Huy Quan (Marvin) látszólag egy nagyon barátságos, kedves ingatlanos, aki viszont sötét titkokat, gyilkosságokat próbál a háta mögött hagyni. Milwaukee kertvárosi részén próbál ingatlanokat értékesíteni, nagyon bűbájosan, szívecskés... Teljes kritika
A film 40 986 876 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 15 242 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
Marshawn Lynch profi futballistaként játszott az NFL-ben. Tizenkét éves pályafutása során játszott a Buffalo Bills, a Seattle Seahawks és az Oakland Raiders csapataiban.