Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#15501

dokumentum

A tudományos sorozat a világűr keletkezéséről, az ember megjelenéséről, világunk kialakulásáról nem a világmindenség kémlelése vagy a laboratóriumi górcsőn át pislogva... több»

Szinte mindenre kiterjedő ismereteket tud nyújtani, ennél komolyabban már csak egy akadémián foglalkoznak az efféle kérdéskörökkel. Mindenkinek nagyon ajánlom!
#15502

akció | krimi | sci-fi

Delta City büszkesége, a Robotzsaru már a tizedik születésnapját ünnepli, az egész város hálás neki, hiszen sikeresen tartja féken a bűnözést. Lourdes és Sandra eközben egy... több»

#15503

70 Belphegor  (1965)

romantikus | thriller

Egy titokzatos fantom kísért a párizsi Louvre falai közt, ám a rendőrség tehetetlen, képtelen kézre keríteni az álruhás alakot.

#15504

családi | vígjáték

Bud Abbott és Lou Costello, a két népszerű humorista burleszk-jeleneteiből kaphatunk ízelítőt a sorozat által. A vicces szituációk számtalan felhőtlen és derűs percet szereznek az... több»

#15505

73 Heidi  (1993)

(3)

családi | dráma

Miután megolvasztotta magának való nagyapja szívét és beleszeretett a gyönyörű hegyekbe, Heidit elszakítják otthonából, és Frankfurtba küldik. A lány barátságot köt egy fiatal,... több»

Elsőre megkedveltem ezt az aranyos mesét.Utána a könyvbe is beleolvastam,és az se volt sokkal másabb.A filmes adaptáció a helyszíneket,és a szereplőket tökéletesen mutatta be,a legjobbakat választották.A hegyek látványa egyszerűen ma is elragadó. Erős drámai alkotás ez... több»
#15506

dokumentum | horror | vígjáték

Filmkészítők, előadók, rajongók vetnek számot a a filmtörténelem legvérfagyasztóbb jeleneteivel. Nem csak a horrorfilmek, hanem thillerek műfajaiba is elkalandozunk, olyan alkotások... több»

#15507

dokumentum

A Bolygónk vándorai című ismeretterjesztő filmsorozat olyan élőlényeket mutat be bolygónkon, melyek megszületésüket követően szinte egész életüket mozgásban, azaz vándorlással... több»

#15508

akció | családi | kaland | krimi | sci-fi

A hattagú Power Ranger Szamuráj nevű csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy legyőzze a gonosz Xandred mestert, aki azt tervezi, hogy elárasztja a bolygót a Sanzu folyó vizével és... több»

#15509

romantikus

A Kihez menjek? című romantikus vígjáték főhőse Rae, aki igazi művészlélek. Jelenleg szociális munkásként igyekszik segíteni a rászorulókon. Röviddel azután, hogy szakít... több»

Lehet, hogy velem van a baj, de én bírtam. Vicces, romantikus, hóesésben ideális. :)
#15510

dráma | horror | sci-fi | thriller

Mi történik, ha az ember megsérti Isten és a tudomány törvényeit? Walton kapitány (Donald Sutherland) és a jeges tengeren hányódó hajója legénysége megtudja a választ a halál... több»

#15511

dokumentum

A Karib-térség számos csodát rejt. a dokumentumfilm egyes epizódjai mélységes lagúnák rejtekeit, trópusi erdők titokzatos állatait, tűzhányók csúcsait, szélfútta sivatagokat és... több»

Szereplők: Steve Toussaint

mind a négy része pazar, aki kicsit is vonzódik az exotikus dolgok iránt, az kedvét leli ebben az útleírás és dokumentumfilm keverékben.
#15512

dráma | életrajzi | háborús | történelmi

Robert Carlyle, a brit színész alakítja a XX. század lehíresebb diktátorának szerepét ebben a kétrészes életrajzi tévésorozatban. A film végigköveti Adolf Hitler életét... több»

Hitler előtörténetével foglalkozik, a hatalomra jutásával, vagyis az érdekesebb rész előtt fejeződik be. Kivonatosan, évenként haladva végigjárja Hitler 2.világháború előtt életét,zömében érdektelen eseményeket, száraz tényeket,unalmas adatokat mutatva be, amitől... több»
#15513

64 Végítélet  (2020)

(3)

dráma | fantasy | horror | kaland | sci-fi | thriller

A világ romokban hever, a túlélők közt pedig ádáz küzdelem folyik a túlélésért. több»

Azért az 1994-es sorozatot az a Mick Garris rendezte, aki már letette a névjegyét King-adaptációkkal, mint például az Alvajárók (Sleepwalkers), Shining in the Dark, Rémület a sivatagban, Csontzsák... A 94-es színészgárdában a nevek sem voltak azért akárkik... Úgymint például... több»
#15514

77 Bernard  (2006)

(1)

animáció | családi | vígjáték

Nernard egy kíváncsi jegesmedve, akit minden érdekel és mindent ki is próbál szívesen. Ám ha valami nem úgy sikerül, ahogy azt elképzelte, nagyon dühbe tud gurulni!

Mindegy, hogy mit tesz, mit gondol, a végén tutira ráb@szik. Mert medvénk karmája így működik. Kicsinyes, néha kifejezetten jólelkű de gyakorta erősen bunkó jegesmedve kalandjait követheted nyomon, ha megnézed Bernardot. Szóval filmre fel és jó szórakozást!
#15515

dokumentum

A Szurikáták udvarháza egy kedves kitalált történet köré kanyarított természetfilm, mely e megkapó és különleges lények életét tárja elénk - egy önmagában is érdekes... több»

Nagyon szeretem ezeket a kis állatokat, így nagy örömmel néztem a sorozatot is. Egyszerűen megunhatatlanok! Van itt dráma, veszély, cukiskodás stb.
#15516

western

Csupán Coby élte túl azt a mészárlást, amely során kiirtották az egész törzsét. Évek telnek el és Coby rendkívül hálás megmentőjének, Gybsynek, így együtt indulnak el a... több»

Ilyen film ma már biztosan nem készül, eredeti történet és átütő hangulat, nem az a spagetti-western, ahol egyszerűen csak csúnyán néznek egymásra az emberek, ez sokkal több annál. Érdemes megnézni, szerintem egy kalsszikussá nőtte ki magát mára.
#15517

dokumentum

Dynamo egy brit bűvész, aki a világ számos pontján kápráztatta már el a közönséget megfejthetetlen trükkjeivel - legyen szó híres focistáról, színészlegendáról vagy tévés... több»

Nagyon vegyes a produkciójának a megítélése, az én szemszögemből legalábbis. Voltak kiváló trükkjei, meg olyanok is, amiket szerintem még én is megcsinálnék.
#15518

kaland

  Lord és Lady Glenarvan egy óceánba hajított palackban levélre bukkannak, mely Grant kapitány üzenetét rejti, aki leírja, hogy ő és legénységének két tagja hajótörést... több»

Soha nem felejtem el, hogy gyerekkoromban milyen izgalommal vártam az egyes részeket. Számomra ez jelentette a kalandfilm prototípusát. Nem is tudta volna nekem senki bemagyarázni, hogy egy nagyon jól megcsinált bolgár filmsorozat. Teljesen bekajáltam MINDENT. Szóval nagyon jó... több»
#15519

dokumentum | háborús | történelmi

A National Geographic Channel egy különleges, nemrégiben előkerült archív felvételekből összeállított dokumkentumfilm-sorozattal emlékezik meg a II. világháború kitörésének 70.... több»

Egyszer nézhető, de semmit több, igazából egyáltalán nem tudnám ajánlani senkinek. Bár aki bírja a második világháború sztorikat, annak gondolom be fog jönni ez a dokumentumfilm is.
#15520

dokumentum

Egy kutatócsoport megépítette a Biosphere 2-t, amely a Föld légkörének pontos, miniatűr mása. több»

Rendező: Nicolas Gessner