Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#58961

horror

Három európai egyiptológus, Dubois, Giles és Bray felfedezik Ra egyiptomi herceg sírját. Egy amerikai vállalkozó és befektető lehetőséget lát a felfedezésben és ragaszkodik ahhoz,... több»

#58962

61 A jó pasi  (2009)

(3)

romantikus | vígjáték

A fiatal, feltörekvő, csinos és eszes Beth-nek mindene megvan, ami a boldog élethez szükséges: remek munka, szép lakás és egy tökéletes pasi. Minden összezavarodik, amikor találkozik... több»

Mindent egybevetve egész jó volt a film. Negatívumként talán a giccses jeleneteket hoznám fel. Hétköznapi történet, rátermett színészekkel. A közepe felé ellaposodik, de a frappáns befejezés megmenti.
#58963

akció | sportfilm | thriller

David Sloan kickboxbajnok és edzõje Rio de Janerióba érkezik egy mérkõzésre. A bajnoknak azonban hamarosan szembesülnie kell a város sötét oldalával, mivel Costa, a zsebtolvaj... több»

nagyon gyenge, a színészi teljesítmény, a sztori és a verekedések koreográfiája egyaránt
#58964

vígjáték

Kyle (Brock Kelly) és két lökött haverja nyaralni jöttek Costa Ricára, ám hamarosan a legnagyobb szörfháború kellős közepén találják magukat, melynek nem kisebb a tétje, mint a... több»

agyatlan hülyeség, és kicsit szégyellem is, de annyira gagyi, hogy már-már tetszett :D
#58965

67 A hallgatás törvénye  (2010)

(11) (7)

dráma | misztikus

Ree Dolly (Jennifer Lawrence) csupán 17 éves, mégis komoly feladatokat kell ellátnia. Széthullóban lévő családjában ő kénytelen gondoskodni beteg édesanyjáról és két kisebb... több»

Debra Granik büszke lehet alkotására, ezt a filmet nem hiába jelölték négy Oscar-díjra és egy Aranyglóbuszra. Az, hogy ezek közül egyet sem nyert el már csak részletkérdés, semmit sem vesz el a film nyújtotta élményből. Jennifer Lawrence az itt nyújtott, egyébként leginkább... több»
#58966

62 Szexi számok  (1999)

(2)

romantikus | vígjáték

Todd (Jason London) matekdolgozata nem sikerül valami jól. Roy, a matektanára (Christopher McDonald) figyelmezteti, ha így folytatja, nem jut be a Harvardra. Todd és barátja felvesznek egy... több»

Vicces komédia egy fiatal srácról, amiben szerintem minden tini fantáziálása valóra válik, és egy igazán szexi nő kerül az útjába. A Nőt leszámítva átlag, pár jobb momentummal.
#58967

74 Halálos álom  (1974)

(1) (2)

horror

Andy meghalt a vietnámi háborúban. Halálhíre az egész családot lesújtja. Anyja az őrület határára sodródik és próbálja meggyőzni magát, hogy fia nem veszett oda és egy nap... több»

Precízen megmunkált jókedvűséget magával hordozó háttérbe szorult minőségi darab Bob Clarktól. Mely 4 a Children Shouldn't Play with Dead Things ismérveit foglalja magában. A hintaszék már itt is helyet kap Clark korai eszköztára közt. A halálból visszatérő katona titokzatos... több»
#58968

dráma | romantikus

Az olasz nemesi születésű Serena mindent maga mögött hagy, amikor feleségül megy az amerikai tábornokhoz, és vele megy Amerikába. Hőn szeretett férje azonban egy ütközetben életét... több»

Nekem nagyon tetszettek az alakítások és a sztori is lefoglalt. Általában nem csalódom Danielle Steele adaptációiban.
#58969

dráma | romantikus | zenés

A divat nagyasszonya, Coco Chanel 1913-ban, Párizsban a nézőtéren ül, amikor először bemutatják Igor Stravinsky Tavaszi áldozat című, nézőket megbotránkoztató balett előadását.... több»

Kiváló életrajzi film két nagyszerű és egymáshoz nagyon is illő főszereplővel. Nekünk nagyon bejött, csak ajánlani tudom!
#58970

dráma | romantikus | vígjáték

A tini Natalie egyetlen célja, hogy láthassa az elnököt. Egy nap magára marad otthon, de nem sokáig, mert Jeffrey menedéket kér a lánynál. Majd megérkezik Polly is Natalie barátnője,... több»

#58971

dráma | vígjáték

A fiatalok alig várják, hogy vége legyen az iskolának, és végre a maguk urai lehessenek, és azt tehessenek, amihez kedvük támad. Kivesznek egy lakást, de megtapasztalják, hogy a... több»

#58972

52 Ned Kelly  (1970)

dráma | életrajzi | krimi | történelmi | western

Ausztrália az 1860-70-es években leginkább Észak-Amerikára hasonlított. Ide telepítették a hazájukban törvényen kívül helyezett angol, ír, skót szegényeket. A századvég legendás... több»

#58973

dráma | romantikus | vígjáték

A félreértések és csattanós csalások parádés komédiája egy összetört szívű szerelmes férfiról, kissé valódibb gondolkodású detektív cimborájáról és egy egészen különös... több»

#58974

vígjáték

Stephen Parker, a léha diák teljesen belehabarodik Shellybe, a szőke Barbie babába. Steve minden férfias vonzerejét beveti, hogy meghódítsa a lányt, de a lány jelenlétében elfelejti a... több»

#58975

vígjáték

Winston Connelly az éjszaka közepén egy sikátorban ébred, de fogalma sincs, hogyan került oda. Miután egy közeli étkezdében sikerül megégetnie magát a forró kávéval az emlékek is... több»

#58976

78 Dal Martinért  (2001)

(2) (1)

dráma | romantikus | zenés

A férjezett Barbara, a zenekar első hegedűse és Martin, a nős zeneszerző, karmester egymásba szeretnek. Mindketten elválnak, hogy összeházasodhassanak, Marokkói nászútjuk után... több»

Szörnyű betegség az Alzheimer-kór! Talán nem is annak, aki szenved benne, hanem a környezetének, a szeretteinek. Megrázó film arról, hogy a zseniális komponista és karmester betegsége miatt milyen rettenetesen fájdalmas érzéseket kell megismernie az őt imádó feleségének.... több»
#58977

dokumentum

Ridley Scott rendező arról beszél a dokumentumfilmben, hogy azonnal ráismert az „alien”-re, amikor H. Giger vázlatát először megpillantotta. A híres művész teremtménye több... több»

#58978

akció | krimi | thriller | vígjáték

Hua, a kínai szuperzsaru azt a megbízást kapja, hogy utazzon Hong Kongba egy bankrabló banda után. Hamarosan azonban megtudja, hogy barátja is kapcsolatban áll a bűnözőkkel. Most már... több»

Minden megvan benne, ami miatt szeretjük a hongkongi filmeket. Michelle ugyan nem vinné el a hátán az egészet, ha nincsen Jackie, de megérte megnézni.
#58979

72 Ryan lánya  (1970)

dráma | romantikus

Rosy Ryan házassága boldogtalan, ezért a nő szenvedélyes viszonyba keveredik egy brit katonával, ám a falu bolondja leleplezi őket. több»

#58980

akció | dráma | krimi | thriller

O'Brien olyan rendőr, aki nem szeret fél munkát végezni. Ezért amikor több ízben is kudarcot vall egy bűnöző elkapásában, úgy dönt, hogy személyesen, a rendőrségi bürokráciát... több»

Jajj de rossz. A keszitok ismetelten nem elegedtek meg azzal, hogy a szokasos klises sztorit vegigvigyek es legyen egy latvanyos, izgalmas akciofilm... neeeeem, itt bizony kellett szerelmi szal, depresszios Chuck Norris, tavolba revedo hos es minden, ami nem passzol se a filmhez, de a... több»