Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#77321

zenés

David Garett hegedűművész koncertje.

#77322

zenés

Az Aventura - Vina del Mar 2012 című tévéműsor a Festival of Vina de Mar zenei műsort megnyerő Aventura együttessel foglalkozik. A nézők megkedvelték romantikus szöveg- és egyedi... több»

Szereplők: Aventura

#77323

dráma | háborús | történelmi

A tizenhetedik századi Japánban járunk, amikor is a keresztény vallású lakosok fellázadtak a sogunátussal szemben.

Ez a film egyszerűen elképesztően epikus, nagyon izgalmas volt, noha a történet dinamikája eléggé kimért. Szinte a képernyő elé szegezett. Nagyon egyedi hangulata van, amit nem kaptam meg eddig nagyon sok hasonló tematikájú filmtől.
#77324

dráma | horror

Egy kegyetlen és vérszomjas szamuráj szolgája visszatér abba a városba, amelyben egykor megölték urát. több»

#77325

53 Okasu!  (1976)

horror | krimi | thriller

Egy nő szörnyű szexuális erőszak áldozatává válik. Ahogy sikerül feldolgoznia a traumát, rádöbben, hogy már csupán ez okoz számára kielégülést, így kutatni kezd korábbi... több»

#77326

rövidfilm | vígjáték

Egy név amit mindenki ismer, cselek amik megigéznek, és gólok amik megmaradnak örökre az emlékezetünkben. Christiano Ronaldo ritka tehetséggel megáldott játékos. Különleges... több»

Rendező: Bert Haldane

#77327

történelmi

Horthy Miklós kormányzó életét és a két világháború közötti Magyarország történéseit mutatja be, a Horthy család, továbbá közismert történészek és közéleti... több»

Nagyon sok magyar filmet nézek de ez egyáltalán nem tetszett. Teljesen álmosító film volt. Azt vártam hogy legyen már vége. Igaz több mint 2 órás film, de aki nem szereti a történelmi filmeket annak egyáltalán nem ajánlom. Az értékelésem is így adom.
#77328

dráma

1985-ben hosszú idő után van újra többjelöltes képviselőválasztás. A kisvárosban a Bodnár mérnök a legnépszerűbb. Őt is képviselőnek jelölik. A kormány azonnal támadásba... több»

Méltán mondhatom, megállt az idő ebben az országban....az elmúlt 25 évben nem változott semmi.
#77329

animáció | sci-fi | szatíra | vígjáték

Miután kis kedvencét megöli egy űrszonda, Mercano, a marslakó dühösen a Földre utazik. Buenos Airesben ér földet, és legnagyobb meglepetésére a Földlakók eleinte észre sem veszik őt. több»

Az egyik legjobb animációs film, amit valaha láttam. Nagyon nehéz rábukkanni, de ha sikerül, semmiképp ne hagyd ki!
#77330

63 Lola versus  (2012)

(1)

vígjáték

Lola egy átlagos, 29 éves nő, akit épp nem átlagosan dobnak ki: Luke három héttel az esküvő előtt gondolta meg magát és hagyta faképnél a lányt. Lolából mindez felszínre hozza a... több»

Nagyon tetszett a főhősnő karaktere, igazán szerethető, hiteles. Nagyon is hétköznapi problémákat dolgoz fel a film, amelyek mindenkinek ismerősek. Deja vérzésem abból adódott, hogy láttam a Frances Ha -t is, és nagyban hasonlít rá.
#77331

dráma | életrajzi

Amy Johnson pilóta története, aki a harmincas években elnyerte az emberek szívét azzal, hogy elképesztő repülési rekordokat állított fel. több»

#77332

dráma

Egy hollywoodi sztár megpróbálja szabotálni Los Angeles infrastruktúráját.

#77333

dráma

Egy repülőgép fedélzetén dolgozók a II. világháború alatt szerelmi háromszögbe keverednek.  több»

#77334

dráma

Max egyedül találja magát karácsony estéjén. Arra a következtetésre jut, hogy a felesége elhagyta őt és gyerekeiket is elvitte. Egy évvel a felismerés után kezd ráébredni, hogy... több»

MIndenképpen érdemes megnézni, szerintem az egyik legjobb indie film, amit valaha láttam.
#77335

37 The Kill Hole  (2012)

(1)

akció | háborús | thriller

A háború árnyéka követi a zaklatott iraki háborús veteránt, aki arra kényszerül, hogy Óceánia északnyugati részén üldözőbe vegye egy társát és végre mindketten... több»

Szerintem sok érdekes kérdést feszeget, elsősorban a háború és a háború alatti erkölcsiség szempontjából, és a veteránok poszttraumás életéről. Egyáltalán nem nevezném rossznak. A színészi játék pedig nagyon jó volt. Szerintem. Sajnos a kivitelezése, az olyan tipikusan... több»
#77336

horror | thriller

A film története egy olyan világban játszódik, ahol a múlt találkozik a jelennel, és a jelen elveszik az időben, a valóság pedig homályos. 5 egyetemi hallgató beköltözik egy... több»

Willis lánya legalább nyaktól lefelé jól néz ki. A másik csaj meg mondjuk arcban volt jó. Mindenesetre szörnyen játszottak. Semmi hangulata nincs, nem is ijesztő, és aki Billy Zane-t várja, az magára vessen :)
#77337

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime

Négy évvel az előző film eseményei után Cade Yeager (Mark Wahlberg) feltaláló véletlenül rábukkan egy darabka Autobot technológiára. Miután a szerkezet életre kel, Yeagernek szembe... több»

Az első film még úgy-ahogy élvezhető volt, még a folytatást is megértettem, de így a negyedik filmet már nem pontosan értem, hogy miért kellett megcsinálni. Eléggé elfogyott a nafta eddigre, és már kezd nagyon unalmassá válni a dolog. Ha még nem látta valaki az előző... több»